Hvem er vi ?

Familiesykling.no selger FollowMe-Tandem via firmaet New Design ANS

Det hele startet i 2004 da jeg hadde fått mitt føste barn og som sykkelentusiast måtte jo dette videreføres til neste generasjon. Dermed begynte jakten på den beste måten for hele familien å komme seg ut på tur.

Etter flere timer med søk kom jeg over FollowMe tandem. Dermed startet jakten for å finne ut hva dette var og hvordan man kunne få det til Norge.

Det viste seg at den tidligere hadde vært i salg i Norge via en dame på Hedmark, og deretter gjennom et svensk familie- aktivitetsfirma. FolowMe ble innkjøpt og benyttet til stor glede for alle i mange år.

Så måtte det jo skje, familien ble enda større.. Når neste man i familien så skulle ta FollowMe i bruk manglet det så klart en del. Ny søk på nett ble gjort og nå var det familiesykling.no i Trondheim som solgte FollowMe. Siden dette var lokalt tok jeg turen bortom for å kjøpe den manglende delen. Etter en hyggelig prat med selger Halvard Lillevik endte jeg ikke bare opp med en del, men med hele agenturet. Dette var noe jeg også jobbet for å få til i 2004 uten å lyktes. Men man skal aldri gi opp gode produkter.

Etter flere gode år med god service og salg, har nå Halvard Lillevik overdratt rettighetene til Thomas Larsen for selge FollowMe i Norge.

Da vi har en stor intensjon om å få spredt det glade budskap med familiesykling. Gleder vi oss til å utvikle dette videre og bringe denne flotte oppfinnelsen ut til det norske folk.